kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Iglo ping en klaar lasagne

Iglo

5 . 75

350 Gram

Iglo's ping en klaar lasagne: gemakkelijk en smaakvol in een doos!

  • Iglo's gemakkelijke maaltijd
  • Klaar in enkele minuten
  • Rijke en authentieke smaak

omschrijving

Ontdek de Heerlijke Gemak van Iglo P&K Lasagne Ben je op zoek naar een snelle, eenvoudige maaltijd die tegelijkertijd rijk van smaak is? Laat je verrassen door de Iglo Ping & Klaar (P&K) Lasagne! Deze kant-en-klare lasagne biedt jou het ultieme comfort van een snel, maar overheerlijk gerecht. Als trots A-merk staat Iglo bekend om haar kwalitatieve en smaakvolle productassortiment. De verpakking van 350 gram zit boordevol met alles wat je hoopt te vinden in een traditionele lasagne. Bewaar en gebruik Iglo P&K Lasagne Voor het behoud van de optimale smaak raden wij aan de Iglo P&K Lasagne te bewaren in de vriezer. Houdbare producten zoals deze bevroren lasagne kunnen voor langere tijd in de vriezer bewaard blijven, controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de doos voor de beste kwaliteit. Wanneer de lasagne eenmaal uit de vriezer komt, is het slechts een kwestie van opwarmen in de magnetron, en je hebt binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Meer over Iglo P&K Lasagne Is lasagne je lievelingsgerecht, maar ben je soms toe aan wat variatie? Geen zorgen, Iglo biedt ook andere smakelijke Ping & Klaar maaltijden die net zo eenvoudig te bereiden zijn als deze lasagne. Denk bijvoorbeeld aan een smeuïge zalm-spinazie variant of een klassieke Hollandse stamppot. Afwisselen in jouw maaltijden was nog nooit zo eenvoudig! Met Iglo’s gevarieerde assortiment zet je steeds weer iets nieuws en verrukkelijks op tafel. Probeer ze allemaal en ontdek jouw nieuwe favoriet!
  • 1 portie lasagne met 49% tomatensaus, 26% pastabladeren, 20% bechamelsaus, gehakt 7,5% en kaastopping. Diepvries.
  • Ondanks alle zorg die wij aan dit product hebben besteed, kan het voorkomen dat er zich nog een enkel botje in het product bevindt.
inhoud en gewicht
350 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Water, durum TARWEgriesmeel, gerehydrateerde magere MELK, tomatenpuree 9,9%, rundergehakt 7,5%, KAAS 5,7% [bevat EI], EI 3,9%, wortel, zonnebloemolie, TARWEbloem, ui, SELDERIJ, room [MELK], gejodeerd zout, [zout, kalium jodide], gedroogde kruiden en specerijen [paprikapoeder, knoflookpoeder, rozemarijn, oregano, laurier, nootmuskaat], TARWEzetmeel. Kan soja en vis bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, vis, melk, soja, selderij, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 6 gram

Koolhydraten 14 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.9 gram

Vet 6 gram

Vet waarvan verzadigd 1.8 gram

Zout 0.88 gram

bewaren

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18°C

gebruik

Voor het beste resultaat raden wij de magnetron bereiding aan. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Nooit de grillstand van de oven of magnetron gebruiken.

Magnetron

contactgegevens

IGLO NEDERLAND BV PALLETS

extra informatie

Iglo ping en klaar lasagne diepvries



Iglo ping en klaar lasagne
5 . 75
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip