kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Iglo stoom en klaar asian noodles

Iglo

7 . 89

400 Gram

Iglo s&k Aziatische noodles: stoom, klaar en genieten!

  • Stoomklaar in minuten
  • Rijk aan Aziatische smaken
  • Perfecte portie van 400 gram

omschrijving

De Heerlijke Smaak van Azië: Iglo's S&K Asian Noodles Geniet van de exotische smaken van het Verre Oosten met Iglo's S&K Asian Noodles. Eenvoudigweg heerlijk en perfect voor die dagen dat je snakt naar iets bijzonders zonder uren in de keuken te staan. Deze stoom en klaar noodles van een erkend A-merk geven jou een authentieke Aziatische ervaring rechtstreeks uit jouw eigen keuken. Elk pak bevat 400 gram puur genot, zorgvuldig verpakt in een handige doos, zodat je altijd de kwaliteit krijgt die je van Iglo mag verwachten. Deze Functionele productnaam garandeert een snelle en gemakkelijke bereiding, waardoor jouw maaltijd niet alleen heerlijk, maar ook nog eens uiterst eenvoudig te bereiden is. Bewaar en gebruik Iglo's S&K Asian Noodles Omdat Iglo's S&K Asian Noodles met zorg zijn verpakt, is de houdbaarheid van dit product uitstekend. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de doos om de versheid te garanderen. Voor optimale kwaliteit is het aangeraden om de noodles op een koele, droge plaats te bewaren. Eenmaal geopend, is het advies om de noodles in een afgesloten verpakking in de koelkast te bewaren en ze binnen een bepaald aantal dagen te consumeren – raadpleeg de verpakking voor de specifieke bewaarinstructies. Iglo maakt het je makkelijk: gewoon stomen en klaar, voor een snelle, voedzame maaltijd. Meer over Iglo's S&K Asian Noodles Voor diegenen die graag variëren of alternatieven zoeken, zijn er talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor andere Aziatische gerechten zoals stir-fry groenten of sushi als aanvulling of variatie op de noodles. Houd je van koken? Waarom voeg je niet je eigen mix van verse groenten en eiwitten toe voor een persoonlijke touch? Het maakt niet uit hoe je er van geniet, Iglo's S&K Asian Noodles zijn een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle, gezonde en heerlijke Aziatische maaltijd. Probeer ze vandaag nog en dompel jezelf onder in de smaken van Azië!
  • 1 portie groentemix met noedels en gegrilde kip in een kruidige sojasaus. Diepvries.
inhoud en gewicht
400 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Groente-paddenstoelenmix in wisselende verhoudingen 48% [gele wortel, wortel, SOJAbonen (SOJA), broccoli, judasoor paddenstoel (Auricularia polytricha)], gekookte noedels 27% (water, TARWEgriesmeel, EIpoeder, zonnebloemolie, zout, kurkuma), gegrilde kip 12% [kip (Beter Leven Keurmerk 1 ster), maiszetmeel, dextrose, zout], SOJAsaus 4% (water, SOJAbonen, TARWE, zout, azijn, alcohol, suiker), rijstwijn, plantaardige olie (rijstolie, SESAMolie), koolzaadolie, knoflook 1,1%, gemberpuree 0,9%, water, tapiocazetmeel, citroengras 0,5%, gegrilde ui, koriander, rijstazijn, suiker, zwarte peper.
allergie-informatie

bevat: ei, sesamzaad, soja, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 7 gram

Koolhydraten 13 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.5 gram

Vet 4.1 gram

Vet waarvan verzadigd 0.7 gram

Zout 0.63 gram

bewaren

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Thuis in de diepvries bewaren.

gebruik

Zorg dat je de bereidingswijze goed volgt voor de beste smaak. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. Niet rauw of ontdooid eten. Zorg ervoor dat het product goed gaar is. Ondanks alle zorg d

Magnetron

contactgegevens

IGLO NEDERLAND BV PALLETS

extra informatie

Iglo stoom en klaar asian noodles diepvries



Iglo stoom en klaar asian noodles
7 . 89
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip