kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Jan poffertjes

Jan

1 . 55

100 Gram

Proef de Hollandse gezelligheid met Jan's poffertjes!

  • Ambachtelijke smaakervaring
  • Innovatieve verpakking
  • Perfecte snackgrootte

omschrijving

Ontdek de Authentieke Smaak van Jan Poffertjes Dompel jezelf onder in een heerlijke Hollandse traditie met de versgebakken poffertjes van Jan, een pakket van twaalf stuks dat smaak en gemak samenbrengt. Deze kleine, luchtige lekkernijen zijn meer dan zomaar een tussendoortje; het is een stukje culinair erfgoed. Met het A-merk Jan weet je dat je kiest voor kwaliteit en authenticiteit. Elk pakket bevat 100 gram overheerlijke poffertjes, veilig verpakt in een handige doos die de versheid garandeert. De functionele productnaam 'poffertjes' doet precies wat het belooft, jou voorzien van een smakelijk moment, of dat nu bij het ontbijt is of als traktatie bij de koffie. Bewaar en Gebruik Poffertjes Poffertjes van Jan zijn makkelijk te bewaren en daardoor altijd een handige lekkernij om in huis te hebben. Om de versheid en kwaliteit te behouden, kunnen de poffertjes na aankoop het best koel en droog bewaard worden. Plaats de doos in de koelkast indien je ze al hebt geopend, zodat je op een later moment nog kunt genieten van de zachte, luchtige textuur waar Jan's poffertjes om bekend staan. Het bewaaradvies zorgt ervoor dat je tot de laatste poffertje de kwaliteit proeft die je van een A-merk mag verwachten. Meer over Poffertjes De poffertjes van Jan staan op zichzelf al garant voor een heerlijke ervaring, maar mocht je een keer iets anders willen proberen, dan zijn er alternatieven genoeg. Overweeg bijvoorbeeld mini-pannenkoekjes of ga voor een Belgische wafel voor een andere zoete traktatie. Wat je ook kiest, de poffertjes van Jan stellen nooit teleur en zijn altijd een uitstekende keus voor wie houdt van ambachtelijke kwaliteit en puur genot. Laat je elke keer weer verrassen door de authentieke smaak en perfecte textuur, zowel warm als koud een ware traktatie. Heerlijk met een beetje boter en suiker, of ga creatief aan de slag met verschillende toppings en maak van elk moment een feestje!
  • poffertjes
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
100 Gram

ingrediënten

ingrediënten
25,5% TARWEBLOEM, 20,5% VRIJE-UITLOOPEI, water, raapzaadolie, 7,5% magere MELK, boekweitmeel, weipoeder (MELK), suiker, ROGGEBLOEM, aroma's (MELK), azijn, rijsmiddel (E500), zout, conserveermiddel (E202).
allergie-informatie

bevat: ei, melk, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 6.4 gram

Koolhydraten 28.4 gram

Koolhydraten waarvan suikers 6.6 gram

Vet 17.6 gram

Vet waarvan verzadigd 1.9 gram

Zout 0.74 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen kun je de poffertjes nog gedurende 2 dagen in je koelkast bewaren (max. 7°C). Invriezen mag ook (houdbaarheid 3 maanden na aankoop), na ontdooiing wel direct consumeren.

gebruik

Na opwarmen de poffertjes niet opnieuw opwarmen. Opwarmingsinstructies zijn bedoeld als advies, instellingen van magnetrons, airfryers en ovens kunnen variëren.

contactgegevens

CERELIA NETHERLANDS BV

Jan poffertjes
1 . 55
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes