kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Lipton ice tea zero sparkling

Lipton

3 . 59

1.5 Liter

Sprankelend Lipton genot, zonder suiker!

  • Sparkling zonder suiker
  • Net zo lekker als normaal
  • Perfect met een schijfje citroen

omschrijving

Sprankelend Plezier met Lipton Ice Tea Zero Sparkling Sprankel jouw dag op met de Lipton Ice Tea Zero Sparkling! Als onderdeel van ons exclusieve assortiment A-Merk frisdranken, biedt deze heerlijke Ice Tea een unieke twist aan je middagborrel. Deze ijsthee is verpakt in een fles van 1.5 liter, dus je hebt genoeg om te delen. Lipton belooft je een prikkelende ervaring met de kenmerkende thee-extract, suiker en de zoetstof van natuurlijke oorsprong aangelengd met bubbels. Het is precies wat je nodig hebt om die verfrissende smaak te krijgen, maar dan met nul suiker! Het ontketent precies dezelfde heerlijke smaak als je favoriete reguliere ice tea sparkling. Bewaar en gebruik Lipton Ice Tea Zero Sparkling Zorg ervoor dat je jouw Lipton Ice Tea Zero Sparkling op een koele, droge plaats bewaart. Voor de beste smaakervaring, raden we je aan de fles in de koelkast te bewaren en te consumeren wanneer deze de meest verfrissende temperatuur heeft bereikt. Herinner jezelf eraan om het ijskoud te serveren met een schijfje citroen erin voor extra verfrissing. Omdat deze drank geen suiker bevat, is het een geweldige keuze voor momenten waarop je net dat beetje extra sparkling in je dag wilt, zonder je zorgen te maken over extra suikers. Deze heerlijke sprankelende ice tea is klaar om geconsumeerd te worden zodra je de dop eraf draait. Dus draai open die fles en geniet ervan! Meer over Lipton Ice Tea Zero Sparkling Als je houdt van Lipton's Regular Sparkling Ice Tea, dan zal je zeker de Lipton Ice Tea Zero Sparkling waarderen. Deze specifieke variant biedt dezelfde geweldige smaak, maar met zero suiker. Het is een fantastisch alternatief voor diegenen die hun suikerinname willen verminderen zonder in te boeten aan smaak. Denk er daarnaast aan om eens een groene variant te proberen! Deze ice tea is de perfecte frisse drank tijdens de borrel en voor diegenen die op zoek zijn naar dorstlessende momenten. Beleef een echte traktatie met SPAR's assortiment sprankelende frisdranken.
  • Verfrissende drank met thee-extract en zoetstoffen.
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Koolzuurhoudend water, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), thee-extract(1) (0,24%), zuurteregelaar (trinatriumcitraat), citroensap van geconcentreerd sap (0,1%), aroma's, antioxidant (ascorbinezuur), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-k). (1)Rainforest Alliance Certified.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.12

gebruik

IJskoud serveren. Lipton Ice Tea bevat thee-extract. Een licht bezinksel is mogelijk. Na opening gekoeld bewaren en beperkt houdbaar.

contactgegevens

UNILEVER UNOX

Lipton ice tea zero sparkling
3 . 59