lekker lunchen onderweg?

bestel je verse lunch
heerlijk lunchen

Een stevige wandeling in het lentezonnetje, een dagje uit, van huis naar je werk of een picknick in het park? Tijdens een dagje onderweg kom je altijd wel een SPAR tegen. Want wij zitten overal in de buurt en staan altijd voor je klaar met een lekker vers ontbijtje, lunch, avondeten en tussendoortjes voor onderweg.

 

laat je lunch door SPAR verzorgen en bezorgen

Wist je dat je bij SPAR vers belegde broodjes, lunchsalades en lekkere tussendoortjes kunt bestellen? De lunch wordt vers bereid door de winkel bij jou om de hoek. Bestel de broodjes online en haal ze op in de winkel of laat ze thuis of op kantoor bezorgen. De broodjes van SPAR zijn van heerlijke kwaliteit en voor een hele goede prijs. Om de lunch te bestellen vragen we om voor minimaal €15,- te bestellen. Met een paar lekkere broodjes, vers fruit, sapjes en lekkere snacks heb je dat bedrag natuurlijk zó bereikt. Je kunt de lunch met iDEAL, creditcard en zelfs op rekening betalen. Het is voor de hand liggend dat deze service ideaal is wanneer je een zakelijke lunch of vergadering hebt ingepland. Maar het is net zo ideaal wanneer je een lunch thuis organiseert. Wij verzorgen de broodjes, salades en drankjes, jij zorgt voor de aankleding en de gezelligheid!

recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier