kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Monster energy drink mango loco

Monster

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

2 . 49

500 Milliliter

Ontketen je wildheid met Mango Loco!

  • Met vitamine B boost
  • Bevat caffeïne kick
  • Lekkere mango smaak

omschrijving

Monster Mango Loco: Energie en Smaak in Overvloed! Bij SPAR weten we dat soms, je die energieboost wel kunt gebruiken. Monster Mango Loco is meer dan een energiedrank. Het is je beste vriend tijdens de lange werkdagen of studie-uren. Met een royale verpakking van 500 MLT biedt Monster Mango Loco je een geweldige combinatie van caffeïne en vitamine B, aangevuld met een vleugje tropische mango smaak. Het klassieke blikje impliceert al de kracht die erin zit. Een A-merk product, speciaal ontworpen om je borrelmoment een flinke stoot energie te geven en, bovenal, ontworpen om je smaakpapillen te verwennen. Bewaar en gebruik Monster Mango Loco Monster Mango Loco is uiterst handig te bewaren; houd het gewoon op een koele, droge plaats. Zodra het blikje geopend is, is het product op zijn best als het onmiddellijk wordt geconsumeerd. Ongeopend, kan het blikje vele maanden meegaan. Wees je er, bij het nuttigen, wel van bewust dat het een energiedrank is - dus drink het met mate. De caffeïne en vitamine B kunnen je een flinke kick geven, dus het is een goed idee om de hoeveelheid te controleren. Meer over Monster Mango Loco Hoewel Monster Mango Loco uniek is in zijn krachtige combinatie van smaken en energie, kun je ook andere smaken van het merk Monster proberen. Ze bieden een scala aan opties, waardoor er voor elk wat wils is. Geniet van je Monster Mango Loco in de namiddag of vroege avond en combineer het met je favoriete borrels. De intrigerende combinatie van energie en sabor - zoals ze in Latijns-Amerika zouden zeggen - zal je zonder twijfel verrassen. Ben je al klaar om die Monster magie te ervaren? Een te gekke smaak volgt - dat beloven we. Proost!
  • Koolzuurhoudende energiedrank met 9% vruchtensap van vruchtensapconcentraat met toegevoegde vitamines B met suikers en zoetstof. Bevat taurine, cafeïne, L-carnitine en inositol.
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne (32mg/ 100ml). Drink met mate.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
sprankelend water, vruchtensap uit concentraten (9%) (mango, guave, witte druif, appel, ananas, sinaasappel, abrikoos, perzik, passievrucht citroen), suiker, glucosestroop, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), taurine (0.4%), aroma’s, zuurteregelaars (kaliumcitraten, natriumcitraten), maltodextrin, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), cafeïne (0.03%), kleurstof (carotenen), zoetstof (sucralose), vitamines (niacine, riboflavine, B6, B12), stabilisatoren (xanthaangom, natriumalginaat, arabische gom), L-carnitine L-tartraat (0.004%), natriumchloride, inositol (0.002%), fruit en groente concentraten (druif, wortel, zoete aardappel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 12

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.05

bewaren

Koel en droog bewaren

contactgegevens

COCA-COLA ENT.NED.B.V. K1

Monster energy drink mango loco
2 . 49
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip