kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Monster energy drink pacific punch

Monster

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

2 . 49

500 Milliliter

Prikkel je zintuigen met Monster Pacific Punch.

  • Prikkelende Pacific Punch smaak
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Energieboost met taurine, ginseng

omschrijving

Voel de energie met Monster Pacific Punch! Laat je verfrissen en energiek voelen met SPAR's Monster Pacific Punch energiedrank. Een blikje barstend van de smaak, dit is niet je standaard energiedrankje. Een rijke punch van tropisch fruit gecombineerd met de klassieke Monster power blend, creëert deze heerlijke Pacific Punch. Geen suiker betekent geen schuldgevoel terwijl je je energieniveau een boost geeft. Bevat taurine, ginseng, cafeïne en L-carnitine. Pas op, niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne.(32mg/100ml). Bewaar en gebruik Monster Pacific Punch Voor het beste genot van je Monster Pacific Punch, bewaar het blik in een koele en droge omgeving. Zin in een verfrissende opkikker? Zorg er dan voor dat jouw blikje lekker gekoeld is voor gebruik. Deze energiedrank is langdurig houdbaar maar controleer altijd de houdbaarheidsdatum op het blik. We willen je ook herinneren om met mate te drinken vanwege het hoge cafeïnegehalte. Meer over Monster Pacific Punch Op zoek naar een alternatief voor koffie of een andere energiedrank? Monster Pacific Punch is een geweldig alternatief dat je een energieboost kan geven zonder de suiker. Perfect voor tijdens de borrel of elke gelegenheid waarbij je behoefte hebt aan een extra boost. Omdat het een energiedrankje is, raden we je aan bewust te zijn van je consumptie. Deze Monster Pacific Punch is perfect te combineren met een lichte snack voor extra genot. Vergeet niet, geniet maar drink met mate.
  • Koolzuurhoudende energiedrank met 6% vruchtensap van vruchtensapconcentraat met toegevoegde vitamines B met suikers en zoetstof. Bevat taurine, cafeïne en L-carnitine.
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne (32mg/ 100ml). Drink met mate.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
sprankelend water, suiker, vruchtensap uit concentraten (6%) (sinaasappel, appel, framboos, kers, guave, ananas, passievrucht), glucosestroop, taurine (0.4%), voedingszuur (citroenzuur), maltodextrin, aroma’s, zuurteregelaar (natriumcitraten), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), cafeïne (0.03%), stabilisatoren (arabische gom, glycerolesters van houthars), zoetstof (sucralose), vitamines (niacin, riboflavine, B6, B12), L-carnitine L-tartraat (0.004%), natriumchloride, inositol, kleurstoffen (E129, E133).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 12

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.04

bewaren

Koel en droog bewaren

contactgegevens

COCA-COLA ENT.NED.B.V. K1

Monster energy drink pacific punch
2 . 49
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip