kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Monster energy drink ultra white

Monster

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

2 . 49

500 Milliliter

Monster Ultra White: Boost Zonder Suiker!

  • Bevat taurine, ginseng en L-carnitine
  • Zonder suiker, pure energie
  • Voor een intense energieboost

omschrijving

Boost je dag met Monster Ultra White Energy Drink De Ultra White Energy Drink van het A-merk MONSTER is een frisdrank die jou de boost geeft die je nodig hebt. Met een lichte en verfrissende smaak van citrus is dit de perfecte gezelschap voor je borrelmoment. Elk blik van 500 milliliter levert je een krachtige dosis taurine, ginseng, cafeïne en L-carnitine. Deze Monster Ultra White is vrij van suiker, voor degenen onder ons die wel dat extra beetje energie kunnen gebruiken zonder de toevoeging van suiker. Bewaar en gebruik de MONSTER Ultra White Energy Drink Bewaar je Monster Ultra White Energy Drink op een koele en droge plaats en drink hem op naar behoefte. Door het hoge cafeïnegehalte (32mg/100ml) is het niet aan te raden voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne. Net als bij alcohol adviseren we je om deze energiedrank met mate te consumeren. Meer over de MONSTER Ultra White Energy Drink Op zoek naar een alternatief voor de Monster Ultra White Energy Drink? Dan kun je andere smaken van de Monster Energy Drink proberen. Je kunt ook proberen om overschakelen naar sportdranken of koffie als je minder cafeïne wilt consumeren. Over het algemeen zijn deze dranken goed voor een extra dosis energie. De Monster Ultra White Energy Drink is niet biologisch, fairtrade, of MSC gecertificeerd.
  • Koolzuurhoudende energiedrank met toegevoegde vitamines B met zoetstoffen. Bevat taurine, ginseng, cafeïne en L-carnitine.
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne (30mg/ 100ml). Drink met mate.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
sprankelend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0.4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), aroma’s, ginsengwortelextract (0.08%), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), conserveermiddelen (sorbinezuur, benzoëzuur), cafeïne (0.03%), L-carnitine L-tartraat (0.015%), vitamines [niacine, pantotheenzuur, B6, B12], glucuronolacton, guarana extract (0.002%), inositol.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0.9

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.2

bewaren

Koel en droog bewaren

contactgegevens

COCA-COLA ENT.NED.B.V. K1

Monster energy drink ultra white
2 . 49
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip