lekker makkelijk box

donderdag 30 november 2017

Waalwijk, 30 november 2017 - Kerst staat voor velen in het teken van samen zijn en gezellig eten. Voor wie geen zin heeft om uren in de keuken te staan, komt SPAR met een lekker makkelijk box. Een box waarmee in een handomdraai een 4-gangen diner voor 2 personen op tafel staat.

Voor diegene die geen zin heeft om uren in de keuken te staan of niet weet wat op tafel te zetten tijdens de kerstdagen, heeft SPAR de lekker makkelijk box. De lekker makkelijk box kan vanaf donderdag 30 november, zowel in de winkels als online (www.spar.nl/lekker-makkelijk-box), besteld worden. De box bestaat uit ingrediënten voor een 4-gangen diner voor 2 personen. Naast de ingrediënten bevat de box ook receptenkaarten. Geen stress meer over wat te eten, want SPAR heeft al een volledig diner samengesteld. En dat voor een prijs waarvoor je het niet kunt laten. De ingrediënten uit de box zijn eenvoudig te bereiden; wat wil zeggen weinig voorbereiding en gemakkelijk klaar te maken.

De box is tot 13 december te bestellen voor maar € 24,50. Deze vroege bestellers krijgen er een extra SPAR cadeaukaart t.w.v. € 5,- bij. Daarna is de box uiteraard ook nog voor deze prijs te bestellen maar dan zonder de extra cadeaukaart. Vanaf vrijdag 22 december staan de bestelde boxen in de winkels en zijn ze af te halen.