nieuwe SPAR city in de Koningstraat in Arnhem

dinsdag 19 mei 2020

Waalwijk, 19 mei 2020 - Op donderdag 21 mei opent Luke van Gelder aan de Koningstraat in Arnhem een nieuwe SPAR city. Bijzonder aan deze locatie is de toevoeging van een The Tosti Club module.

Ondanks de coronacrisis heeft ondernemer Luke van Gelder toch voldoende vertrouwen om nu deze winkel te openen. Met de nieuwe winkel aan de Koningstraat is dit de tweede SPAR city in Arnhem voor ondernemer Van Gelder die in 2014 ook een city opende aan het Willemsplein.

De SPAR city-winkels zijn te vinden in binnensteden door heel het land. Ze bieden een compleet assortiment. Zo zijn er ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie zoals in deze vestiging tosti’s die ter plaatse vers bereid worden. Uiteraard kunnen er ook ‘gewoon’ boodschappen worden gedaan.

De toevoeging van een The Tosti Club module aan een SPAR winkel is niet nieuw. In 2019 had de SPAR city in Zwolle aan het Lubeckplein de primeur.


recalls Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier