SPAR Kerstkaart-actie

dinsdag 12 december 2017

Waalwijk, 12 december 2017 - SPAR start op 14 december een Kerstkaart actie waarmee buurtbewoners elkaar een warme Kerst kunnen bezorgen.

Voor veel mensen is Kerst een tijd vol warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Wat is er nu mooier om als goede buur een klein beetje warmte en gezelligheid te brengen door een SPAR Kerstkaart met een boodschap te geven aan iemand die een beetje eenzaam is of wat minder aanloop of aandacht krijgt.

En natuurlijk gaat het dan niet om de kaart alleen, maar juist om betrokkenheid en behulpzaamheid die een kaart brengt. Zo kan een buurtbewoner bijvoorbeeld aanbieden om de boodschappen te doen voor de ander of samen een kopje koffie te drinken. Daarmee worden de dagen een beetje warmer en minder eenzaam. De Kerstkaarten zijn gratis mee te nemen en verkrijgbaar t/m 23 december. Want wat is er leuker dan een kaartje ontvangen?  

Online Kerstkaart
Het is ook mogelijk om de Kerstkaarten online in te vullen en te versturen via www.sparkerstkaarten.nl. Na het invullen van de kaart kan deze verstuurd worden via  Facebook, Whatsapp & e-mail.