SPAR wint Nationale Franchise Trofee 2023

woensdag 24 mei 2023

Waalwijk, 24 mei 2023 - SPAR sleept de veelbelovende vakprijs voor franchiseformules in ontvangst. De Trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen komen in aanmerking voor de prijs. Alle franchisenemers van de vereniging (NFV) nomineerden dit jaar Bakker Bart, Eazie en SPAR.

Een vakjury besliste wie met de trofee naar huis ging. Marc Schoonhoven (area manager SPAR), Marie- José Rutten (directeur HR & Organisatie- ontwikkeling) en Ismail Abdel Rahman ( ondernemer van SPAR city Nieuwe Doelenstraat, SPAR city Mariaplaats en WTC - samen met Wessel van der Kraan) namen de prijs in ontvangst. #ondernemerschap

 

Jury: “Met een heldere focus, bezieling en doorzettingsvermogen heeft deze Nederlandse formule succes geboekt waarbij de formule zich meebeweegt met de veranderende consument. Het werken met een groep zorgvuldig geselecteerde franchisenemers, die zich thuis voelen bij de formule is het resultaat van volwaardig ondernemerschap. Een zeer degelijke aanpak met heldere afspraken, een compleet dienstenpakket met goed georganiseerde ondersteuning vanuit de franchisegever, wordt aangeboden. Hierdoor wordt de franchisenemer ontzorgd en kan deze doen wat belangrijk is, zich richten op de klant. De formule slaagt erin franchisenemers voor langere tijd aan zich te binden en gaat ook steeds de uitdaging aan om de franchisenemers mee te nemen in de koers van de onderneming.”


recalls | bekijk ze hier!