kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Raak campagne pils

Raak

0 . 74

750 Milliliter

Proef de borrel, minder suiker, volle smaak!

  • Rijke smaak, verrassend doordrinkbaar
  • Minder suiker, vol van smaak
  • Perfect voor jouw borrelmoment

omschrijving

Raak Gazeuse Campagne Pils: Kleurrijke Dorstlesser Ontdek de ongekende smaak van Raak's Gazeuse campagne pils; de ultieme dorstlesser en perfecte metgezel voor jouw borreluurtje. Deze A-Merk klassieker komt in een royale 750MLT fles, ideaal om te delen met vrienden, of om zelf van te genieten over meerdere avonden. De zachte, rijke smaak van Raak's Campagne Pils zal je verrassen met elke slok. Je ervaart meer smaak, maar minder suiker dan je waarschijnlijk gewend bent van traditionele pils. Dus, keep calm & drink Gazeuse, het is tijd om te genieten! Bewaar en Gebruik Raak Gazeuse Campagne Pils Om jouw Raak Gazeuse Campagne Pils in optimale conditie te houden, raden we je aan deze ongekoeld in een droge ruimte te bewaren, weg van direct zonlicht. Na opening is de Gazeuse ideaal om gekoeld te serveren. De minimale houdbaarheid na opening is doorgaans 2-3 dagen, maar altijd te controleren aan de smaak. Drink deze smaakvolle Gazeuse van Raak en geniet van een pils met minder suiker, maar vol van smaak. Meer over Raak Gazeuse Campagne Pils Zoek je een alternatief voor Raak's Gazeuse Campagne Pils? Overweeg dan eens een variant met een andere smaak binnen het breed scala aan Gazeuse dranken. Raak heeft bijvoorbeeld ook heerlijke limonade en andere frisdranken. Met Raak's Gazeuse als basis kun je leuke mocktails maken of voeg het toe aan je favoriete cocktail voor een sprankelend tintje. Geniet van jouw Campagne Pils tijdens jouw borrealmoment. De zachte, rijke smaak gaat bijzonder goed samen met zoute snacks, zoals chips of popcorn. Laat je verrassen door deze kleurrijke dorstlesser!
  • Limonadegazeuse campagne pils, met suikers en zoetstoffen
  • bevat een bron van fenylalanine
inhoud en gewicht
750 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Koolzuurhoudend water, voedingszuur: citroenzuur, aroma, kleurstof: karamel, zoetstoffen: cyclamaat, acesulfaam K, sucralose en sacharine, conserveermiddel: kaliumsorbaat.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 2.4

Koolhydraten waarvan suikers 2.3

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Na opening fles goed sluiten, koel bewaren en beperkt houdbaar. Fles uit de zon op eennette, droge, koele en reukloze plaats bewaren.

contactgegevens

UNITED SOFT DRINKS B.V. K2

Raak campagne pils
0 . 74
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip