kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Raak frambozen

Raak

0 . 81

750 Milliliter

Raak, frambozenfeest in elk glas!

  • Frambozige dorstlesser van Raak
  • Wel 30 glazen genieten
  • Minder suiker, meer plezier

omschrijving

Fris en Fruitig met Raak Gazeuse Frambozen Open jouw zintuigen voor de frisse en fruitige smaak van Raak Gazeuse Frambozen. Wees klaar om verrast te worden door deze heerlijke fruitige siroop die minder suiker bevat dan gewone vruchtensiropen. Elke fles van 750 milliliter heeft de potentie om maar liefst 30 glazen limonade te maken, waardoor elke borrel of feestje wordt omgetoverd tot een explosie van frisheid. Met Raak is het altijd feest! Bewaar en gebruik Raak Gazeuse Frambozen Je kunt jouw fles Raak Gazeuse Frambozen gemakkelijk bewaren op een koele en droge plaats, ver weg van direct zonlicht. Nadat je de fles hebt geopend, is het het beste om deze in de koelkast te bewaren en binnen een paar dagen te consumeren om de optimale frisheid en smaak te behouden. Meer over Raak Gazeuse Frambozen Als je klaar bent voor een verandering of op zoek bent naar alternatieven, probeer dan de andere heerlijke smaken van Raak Gazeuse, zoals citroen of sinaasappel. Deze siropen bieden dezelfde hoeveelheid frisheid en feestelijkheid als de frambozenvariant. Met Raak, kan je er altijd zeker van zijn dat de kwaliteit en smaak van de siropen geen concessies doen. Nodig wat vrienden uit voor een borrel, serveer een mix van jouw favoriete Raak Gazeuse-smaken en beleef samen een geweldige tijd. Geloof ons, met Raak is het altijd feest!
  • Gazeuse met frambozensmaak, met suikers en zoetstoffen
  • bevat een bron van fenylalanine
inhoud en gewicht
750 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Koolzuurhoudend water, voedingszuur: citroenzuur, aroma, kleurend concentraat (saffloor, citroen, zwarte bes, wortel, zoete aardappel, appel, radijs en kers), zoetstoffen: cyclamaat, acesulfaam K, sucralose en sacharine, conserveermiddel: kaliumsorbaat.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 2.4

Koolhydraten waarvan suikers 2.3

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Na opening fles goed sluiten, koel bewaren en beperkt houdbaar. Fles uit de zon op een nette, droge, koele en reukloze plaats bewaren.

contactgegevens

UNITED SOFT DRINKS B.V. K2

Raak frambozen
0 . 81
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip