belangrijke veiligheidswaarschuwing

MARS WRIGLEY M&M’S CRISPY PRODUCTEN

Mars Wrigley roept een aantal van onze M&M’S Crispy producten in Nederland terug. De reden hiervoor is de aanwezigheid van een genetisch gemodificeerd organisme (GMO) in een ingrediënt geproduceerd door een van onze leveranciers.

 

De voorkeuren van onze consument staan centraal in alles wat we doen, daarom gebruikt Mars Wrigley geen GMO’s in onze producten in Europa. In de Europese wetgeving is geen GMO geautoriseerd voor dit ingrediënt. Daarom moeten de producten teruggeroepen worden.

 

Deze terugroepactie betreft binnen SPAR EAN 5000159472029: 

M&M's, M&M's Crispy, 213 gram, 5000159472029, 23-01-2022

 

We werken samen met de NVWA en onze retail klanten om te zorgen dat consumenten op de hoogte zijn van deze terugroepactie.

 

De terugroepactie heeft geen betrekking op andere Mars Wrigley merken, producten, batchcodes of houdbaarheidsdata.
 

ADVIES VOOR CONSUMENTEN
Indien u een van de producten op de lijst heeft gekocht, neem dan contact met ons op via het contactformulier op mars.nl of via 0900-2356277. Deze terugroep actie is geïnitieerd met de beste intenties voor onze consumenten. Onze oprechte excuses voor enig ongemak.

 

DEZE ACTIE HEEFT GEEN BETREKKING OP ANDERE MARS WRIGLEY PRODUCTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

belangrijke veiligheidswaarschuwing

Naar aanleiding van de berichten van de NVWA heeft Verstegen besloten het advies te volgen om uit voorzorg producten met sesamzaad afkomstig uit India uit de handel te halen. De reden hiervan is dat bepaalde partijen sesamzaad uit India geëxporteerd zijn die mogelijk te veel ethyleenoxide bevatten.

In enkele van onze mixen is sesamzaad uit India verwerkt. Deze mixen bevatten een lage concentratie ethyleenoxide. Volgens de NVWA heeft deze lage concentratie geen acuut risico voor de gezondheid. Omdat Verstegen geen risico neemt en de hoge kwaliteit wil waarborgen, roepen wij producten met sesamzaad terug volgens het beleid van de NVWA.

Om welke producten gaat het?

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige producten zijn nog steeds van de allerbeste kwaliteit, zoals u van Verstegen gewend bent, en kunnen gewoon worden gebruikt. Artikelen met sesamzaad die niet genoemd zijn in bovenstaand overzicht, kunnen nog steeds veilig geconsumeerd worden.

Mocht u één van deze producten in uw bezit hebben, dan kunt u deze weggooien, terugbrengen naar de winkel waar het product is aangekocht of naar ons retour sturen (gratis). 
Uiteraard krijgt u uw aankoopbedrag terug. Producten kunt u retour sturen naar onderstaande contactgegevens:

Verstegen Consumentenservice
Antwoordnummer 40157
3040 VB Rotterdam
Nederland

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 0800 245 51 00 of mail naar info@verstegen.nl

 

 

 

 

belangrijke veiligheidswaarschuwing

RECALL: Davitamon magnesium spieren en botten
THT:  28/02/2023
INHOUD VERPAKKING: 42 stuks
EAN: 8710537707557
SPAR artikelnummer: 9143609

Het product bevat mogelijk
ethyleenoxide in één van de ingrediënten. Consumptie van dit product vormt geen acuut risico voor de gezondheid, bij langdurige consumptie op regelmatige basis en in grotere hoeveelheden kunnen nadelige effecten niet uitgesloten worden.

Dit product wordt verkocht bij de vestigingen van SPAR
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Naam bedrijf: Davitamon
Telefoon: 010-2211007
E-mail: info@davitamon.nl

recall M&M's bekijk hier
recall Davitamon en Gravitamon bekijk hier
recall Chio maxi mix bekijk hier