4 personen
gemiddeld
20 min.
brunch, bijgerecht, tussengerecht
home recepten Aardappelsoufflé met pancetta en parmezaan

Aardappelsoufflé met pancetta en parmezaan

ingrediënten


20 min
4 personen
4 takjes verse tijm

dit product is niet beschikbaar

4 klontjes boter

dit product is niet beschikbaar

paneermeel
3 eieren

dit product is niet beschikbaar

75 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

75 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel verse tijm
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

750 gram aardappelpuree

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de geraspte Parmezaanse kaas, de tijm en pancetta of rauwe ham door door de aardappelpuree.
  • 2 Klop de eidooiers los en de eiwitten stijf en spatel deze door het aardappelmengsel.
  • 3 Verdeel het mengsel over de ovenschaaltjes. Bestrooi met een dun laagje paneermeel en leg er een klontje boter op.
  • 4 Zet de schaaltjes circa 15 minuten in het midden van de oven. Garneer met een takje tijm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 20 gram