gemiddeld
20 min.
lunch, bijgerecht, ontbijt
home recepten Aardbeienjam met gember en maanzaad

Aardbeienjam met gember en maanzaad

ingrediënten


20 min
250 gram geleisuiker

dit product is niet beschikbaar

3 theelepels maanzaadjes
3 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

300 gram aardbeien

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

2 schone jampotten met deksel

  • 1 Breng het mengsel aan de kook en kook 4 minuten op middelhoge stand. Pureer de jam eventueel voor een gladde jam zonder stukjes.
  • 2 Giet de jam in 2 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram