4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Andijviestamppot met gehaktballen

Andijviestamppot met gehaktballen

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
1 kilogram kruimige aardappels

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85
1 zakje gehaktkruiden

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.89
500 gram rundergehakt

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.99
3 eetlepels vloeibaar bakproduct

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.89
100 milliliter melk

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.19
50 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19
1 eetlepel mosterd

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
3 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
600 gram andijvie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.38

  • 1 Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar. Kneed intussen de gehaktkruiden door het gehakt en vorm er 4 ballen van.
  • 2 Verhit het bakproduct en braad hierin de gehaktballen rondom bruin. Giet een scheutje water erbij en laat afgedekt zachtjes circa 15 minuten garen. Giet intussen de gare aardappels af. Stamp met de melk, boter, mosterd, knoflook, zout en peper tot een smeuïge puree.
  • 3 Schep de andijvie erdoor en warm deze kort mee, zodat de andijvie knapperig blijft. Serveer de stamppot met de gehaktballen. Lekker met jus.

bereidingstip

Voeg 1 ei en 3 eetlepels paneermeel toe aan het gehaktmengsel voor smeuïge gehaktballen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 750 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 52 gram
eiwit 37 gram