spuitzak
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
spuitzak
bereiden
bereidingstip
• Heb je geen spuitzak, schep dan met een theelepel het mengsel in de holtes.. <h4>Variatietips</h4> • <b>Gado gado-eitjes</b>: Voeg 1 eetlepel pindakaas en 1 eetlepel sojasaus toe en garneer met kroepoek en lente-ui. <br/> • <b>Eitjes gevuld met biet-limoen</b>: Pureer 50 gram gekookte biet door het eimengsel en bestrooi met limoenrasp voor een frisse, kleurrijke variant. <br/> • <b>Zalm-dille gevulde eieren</b>: Roer 50 gram fijngehakte gerookte zalm en dille door het mengsel en garneer met extra dille. <br/> • <b>Klassieke gevulde eieren met kip-bieslook</b>: Meng 50 gram fijngehakte gerookte kip en een handje bieslook door het eimengsel en garneer met extra bieslook. <br/> • <b>Chili-uitjes</b>: Roer 1 eetlepel zoete chilisaus door het mengsel en bestrooi met gefrituurde uitjes voor een knapperige bite. <br/> • <b>Jalapeño-bacon eitjes</b>: Meng 1 eetlepel fijngesneden jalapeño's en de helft van 4 fijngehakte plakken knapperige bacon door het eimengsel. Garneer met de rest van de bacon. <br/> • <b>Aziatische gevulde eieren</b>: Roer 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie en 1 fijngehakte bosui door het mengsel en bestrooi met sesamzaad. <br/> • <b>Gevulde eieren met guacamole</b>: Meng het vruchtvlees van een halve avocado en 2 eetlepels limoensap door het eimengsel en pureer glad. Bestuif met cayennepeper voor een pittige touch. <br/> • <b>Gevulde eitjes met augurk-dille</b>: Roer 1 eetlepel fijngehakte augurkjes en een handje verse dille door het mengsel. Garneer met extra dille. <br/> • <b>Italiaanse gevulde eieren</b>: Voeg 50 gram fijngehakte zongedroogde tomaatjes en basilicum toe voor een mediterrane smaak. . <h4>Kooktips</h4> • Perfecte eieren koken? Kook de eieren 10 minuten in ruim kokend water, spoel ze daarna direct af met koud water om ze makkelijk te pellen. <br/> • Extra smeuïg? Voeg een scheutje room of extra mayonaise toe aan de vulling voor een nog zachtere textuur. . <h4>Presentatietips</h4> • Spuit de vulling in de eitjes met een spuitzak met gekartelde mond voor een luxe uitstraling. <br/> • Garneer met een takje dille, paprikapoeder of een snufje zwarte peper voor een feestelijke afwerking.<br/> • Serveer op een mooie schaal met blaadjes sla of radicchio voor extra kleur en contrast.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 60 kcal |
| vet | 5 gram |
| verzadigd vet | 1 gram |
| koolhydraten | 0 gram |
| eiwit | 3 gram |
WEB01-SPAR-PU