4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Bladerdeegpizza's met ei

Bladerdeegpizza's met ei

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
4 eieren

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes bladerdeeg

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
4 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
1 gele paprika

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
1 rode ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
8 plakjes chorizo

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
50 gram belegen kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19

benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Vouw de randen van de plakjes bladerdeeg iets omhoog zodat er ‘bakjes’ ontstaan en zet op de bakplaat. Bestrijk de binnenkant van het bladerdeeg met de ketchup en beleg met de paprika, ui en chorizo.
  • 3 Breek boven iedere pizza 1 ei en bestrooi met de kaas. Bak circa 20 minuten in de oven, totdat het bladerdeeg knapperig en het eiwit gestold is. Lekker met een groene salade.

bereidingstip

Beleg de pizza’s voor een pikante twist nog met wat ringetjes jalapeñopeper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 385 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 17 gram