6 personen
gemiddeld
35 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Cheesecake met witte chocolade en frambozen

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

ingrediënten


bestellen
35 min
6 personen
25 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

125 gram bastognekoeken

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.25
60 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19
600 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 28.14

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 10.50

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.00
250 milliliter slagroom

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.79
250 gram kwark

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
250 gram mascarpone

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 10.58
100 gram witte basterdsuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69
200 gram frambozen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.25
poedersuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69

benodigdheden

bakpapier

springvorm

keukengaren

  • 1 Leg bakpapier op de bodem van de springvorm en vorm een laag van bakpapier rond de vorm die vastgezet wordt met keukentouw.
  • 2 Meng koekjes, nootjes en gesmolten boter en druk dit mengsel uit over de bodem van de springvorm. Zet dit in de koelkast (kan een dag van tevoren).
  • 3 Smelt 500 gram witte chocolade au bain-marie of in de magnetron 3 minuten op 450 Watt. Schaaf de rest van de chocolade en zet deze apart.
  • 4 Klop de slagroom dik vloeibaar tot lobbig en mix er de kwark, mascarpone, suiker en gesmolten chocolade door tot een gladde massa. Verdeel de massa over de koekbodem en zet deze minimaal 3 uur in de koelkast.
  • 5 Steek met een scherp mes de taart los van de zijkant van de vorm. Garneer de bovenkant met frambozen en geschaafde chocolade en bestrooi met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1195 kcal
vet 83 gram
verzadigd vet 49 gram
koolhydraten 94 gram
eiwit 17 gram