4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Courgette broccolisoep met zalm

Courgette broccolisoep met zalm

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
100 gram kruidenroomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
1 ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
2 courgettes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
250 gram broccoli

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.29
1 liter groentebouillon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
1 liter kippenbouillon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.85
250 gram zalmfilets

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 13.18
2 eetlepels citroensap

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25

  • 1 Verhit 3 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook.
  • 2 Bak de courgette en Provençaalse kruiden mee. Schep de broccoliroosjes erdoor en giet de bouillon erbij. Kook zachtjes 10 minuten.
  • 3 Besprenkel intussen de zalmfilet met citroensap en bestrooi met zout en peper.
  • 4 Bak de zalm in de rest van de olijfolie circa 2 minuten per kant. Verdeel de vis daarna in stukjes.
  • 5 Serveer de soep met de zalm en verdeel de kruidenroomkaas erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 425 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 19 gram