gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak, brunch, ontbijt
home recepten Cruffins met jam

Cruffins met jam

ingrediënten


20 min
1 ei

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels bosbessenjam

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels abrikozenjam

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels aardbeienjam

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels frambozenjam

dit product is niet beschikbaar

1 blik croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestuif holtes van een muffinvorm in met bloem. Open het blikje croissantdeeg en spreid de deeglap uit over het werkvlak. Snijd de recht aangegeven lijnen in en snijd deze stukken in de lengte doormidden. Negeer de schuin aangegeven lijnen. Je hebt nu 6 repen.
  • 2 Bestrijk 2 repen met frambozen- of aardbeienjam, 2 repen met abrikozenjam en 2 repen met bosbessenjam. Rol de repen op en leg ze met de gerolde spiraal omhoog in de muffinvorm. Bestrijk met losgeklopt ei en bak in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram