4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Gemarineerde kastanjechampignons van de barbecue

Gemarineerde kastanjechampignons van de barbecue

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

400 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

  • 1 Meng voor de marinade de sojasaus, knoflook, sesamolie, balsamicoazijn, olijfolie en honing. Roer de kastanjechampignons erdoor en laat minimaal 2 uur marineren. Schep regelmatig om.
  • 2 Steek de barbecue aan. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan.
  • 3 Bak de champignons in circa 10 minuten rondom gaar en goudbruin aan de zijkant van de barbecue, zodat ze niet verbranden. Leg de champignons op een schaaltje en bestrooi met de sesam.

wijnadvies

Lekker met tripel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté