4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje
home recepten Gember-muntlassie

Gember-muntlassie

ingrediënten


10 min
4 personen
8 ijsbergsla
limoen

dit product is niet beschikbaar

theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter magere yoghurt

dit product is niet beschikbaar

10 gram verse munt

  • 1 Haal de blaadjes van de munttakjes en houd 4 mooie blaadjes apart. Pureer met de staafmixer de rest van de muntblaadjes met de yoghurt, gembersiroop, gemberpoeder, kaneelpoeder, limoensap en de ijsblokjes in een maatbeker.
  • 2 Verdeel het drankje over 4 grote glazen. Garneer met de blaadjes munt en bestrooi eventueel met een beetje extra kaneel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 100 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté