eenvoudig
25 min.
bijgerecht
home recepten Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

ingrediënten


bestellen
25 min
1 spitskool

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
1 rode ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
1 eetlepel mosterd

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
1 eetlepel citroensap

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
1 bosje dille

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
rode peper

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99

  • 1 Bestrijk de kwarten spitskool met 2 eetlepels olijfolie en rooster op de barbecue.
  • 2 Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de uienringen goudbruin. Giet de azijn erbij en bak tot de azijn is ingekookt. Meng de ui met de mosterd, het citroensap en de rest van de olijfolie.
  • 3 Verdeel de dressing over de geroosterde kool en bestrooi met de dille en rode peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram