eenvoudig
15 min.
lunch, brunch
home recepten Gorgonzola-omelet

Gorgonzola-omelet

ingrediënten


15 min
15 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 snee brood

dit product is niet beschikbaar

50 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kluts de eieren met de melk goed los en schep er de gorgonzola, het brood en de bosuitjes doorheen.
  • 2 Verhit de olie of boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Schud met de pan zodat alles zich goed verdeelt en laat circa 4 minuten garen op een lage stand. Laat de omelet op een bord glijden.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram