6 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

ingrediënten


20 min
6 personen
1 eetlepel pesto

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 romatomaten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

3 blikjes tonijn in olie

dit product is niet beschikbaar

3 augurken

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

250 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

250 gram haricots verts

dit product is niet beschikbaar

400 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

400 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  • 2 Kook de boontjes 5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  • 3 Meng alle ingrediënten voor de salade en maal er peper over.
  • 4 Pureer de ingrediënten voor de dressing en schep deze luchtig door de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 25 gram