eenvoudig
15 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Kaasstengels

Kaasstengels

ingrediënten


15 min
4 eetlepels belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Maak van de plakjes bladerdeeg rechthoeken door steeds 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar te plakken. Snijd van elke rechthoek 4 lange stroken en bestrijk met losgeklopt ei. Draai de stroken tot spiralen en leg ze op de bakplaat.
  • 2 Bestrijk de stengels nogmaals met ei en bestrooi met geraspte kaas. Bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin en krokant.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram