6 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Kaneeltaart met appel en pecannoten

Kaneeltaart met appel en pecannoten

ingrediënten


bestellen
25 min
6 personen
125 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19
150 gram witte basterdsuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69
2 theelepels kaneelpoeder

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
2 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.79
150 milliliter zure room

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.70
175 gram zelfrijzend bakmeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.59
3 eetlepels bloem

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
3 eetlepels bruine basterdsuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
3 eetlepels ongezouten pecannoten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
1 theelepel koekkruiden

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.89
1 theelepel speculaaskruiden

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.89
2 appels

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.15
2 eetlepels honing

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.25

benodigdheden

springvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C en vet de taartvorm in. Klop de boter, suiker en kaneelpoeder met de mixer romig.
  • 2 Mix de eieren er één voor één door. Spatel de zure room en het bakmeel erdoor en schep het beslag in de vorm.
  • 3 Meng voor de vulling de bloem, basterdsuiker, pecannoten en koekkruiden door elkaar. Schud om met de appels en verdeel deze vulling over het beslag in de vorm.
  • 4 Bak de taart 50-60 minuten in de oven. Controleer met een satéprikker of het beslag gaar is. Besprenkel de taart met honing en serveer warm of koud.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 66 gram
eiwit 8 gram