keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
<h4>Welke vis wordt gebruikt voor kibbeling?</h4>Voor kibbeling wordt meestal kabeljauw of koolvis gebruikt. Deze vissoorten hebben stevig, wit visvlees dat goed geschikt is om te frituren en een milde smaak heeft.<br><br><h4>Kan ik kibbeling in de oven maken?</h4>Ja, kibbeling kan in de oven worden bereid, al geeft frituren het meest knapperige resultaat. In de oven wordt het iets minder krokant maar wel lichter.
wijnadvies
Kies bij dit recept voor de biologische Eco Balance Chardonnay uit Chili.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 745 kcal |
| vet | 40 gram |
| verzadigd vet | 7 gram |
| koolhydraten | 52 gram |
| eiwit | 38 gram |
WEB01-SPAR-PU