voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
10 min.
bijgerecht, kooktechniek
Recepten Kooktechniek: groentechips

Kooktechniek: groentechips

  • 1 Schaaf van harde knolgroenten, zoals winterwortel, pastinaak en biet, met een dunschiller of mandoline ragfijne plakjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Hussel de plakjes om met een paar druppels olie en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bak de groenten circa 20 minuten hoog in de oven.
  • 3 Laat afkoelen en bestrooi eventueel met zout.

bereidingstip

Lekker als garnering bij een soep, salade of voorgerecht.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram