voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
10 min.
kooktechniek
Recepten Kooktechniek: kruiden frituren

Kooktechniek: kruiden frituren

  • 1 Neem 1 bosje verse groene kruiden als krulpeterselie, basilicum, tijm en/of koriander. Knip de lange stelen van de kruiden af.
  • 2 Verhit 500 ml frituurolie tot 180ºC in een hoge pan en frituur de kruiden 5-6 seconden in de hete olie.
  • 3 Schep op keukenpapier om uit te lekken en bestrooi met wat zeezout. Serveer bij vis, vlees of in soepen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram