voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
10 min.
Recepten Kooktechniek: quenelles

Kooktechniek: quenelles

  • 1 Doop 2 lepels in een glas water.
  • 2 Schep met een van de lepels een portie pudding, mousse, slagroom of puree.
  • 3 Schep met de andere lepel de portie over door met de brede kant van de lepel in de holte te scheppen van de andere lepel. Herhaal dit nogmaals zodat je van de pudding een glad, lepelvormig balletje vormt.
  • 4 Leg de quenelles voorzichtig op het bord.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram