4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met kip, geitenkaas en doperwten

Pasta met kip, geitenkaas en doperwten

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
1 eetlepel groene pesto

dit product is niet beschikbaar

300 gram kipfilets

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.63
1 liter kippenbouillon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.85
350 gram pasta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.95
250 gram diepvriesdoperwten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
1 courgette

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.92
250 milliliter slagroom

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.79
6 gedroogde tomaten op olie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15
100 gram geitenkaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.19

  • 1 Kook de kipfilet in de bouillon in een gesloten pan in ca. 20 minuten gaar. Schep de kipfilet met een schuimspaan uit de bouillon en snijd hem in blokjes of reepjes.
  • 2 Kook de pasta gaar in de bouillon. Kook de laatste 5 minuten de doperwten en courgette mee.
  • 3 Verwarm de slagroom in een steelpan. Giet de pasta en groentes af, laat uitlekken en doe ze in een schaal.
  • 4 Schep er de zongedroogde tomaatjes en de pesto door. Roer er de blokjes kip en de slagroom door, breng op smaak met zout en versgemalen peper en bestrooi het gerecht met de verkruimelde geitenkaas.

wijnadvies

Schenk hier een soave, orvieto of verdicchio bij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 790 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 81 gram
eiwit 39 gram