4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht
home recepten Pasta pesto salade

Pasta pesto salade

ingrediënten


20 min
4 personen
2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel water

dit product is niet beschikbaar

20 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

25 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 basilicum

dit product is niet beschikbaar

75 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Kook 75 gram farfalle beetgaar en spoel af onder koud water.
  • 2 Pureer intussen met een staafmixer 1 bosje basilicum, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels wittewijnazijn, 1 theelepel honing, 25 gram amandelen, eventueel 1/2 geperst teentje knoflook naar smaak en 20 gram rucola tot een dressing. Voeg eventueel 1 eetlepel water toe om het makkelijker te pureren.
  • 3 Meng de pasta met 2 stengels bleekselderij in boogjes en de dressing.
  • 4 Voeg voor het serveren nog een handje rucola toe aan de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 559 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 22 gram