bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Wil je voorkomen dat het velletje van een saucijs of braadworst knapt? Dat kan op twee manieren: 1. Wel ze voor het bakken eerst 5-10 minuten in heet water. Droog ze wel eerst af voor het bakken, anders spettert het zo en worden ze lastiger bruin. 2. Bak ze zachtjes op een lage stand in ruim boter of vloeibaar bakproduct.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 505 kcal |
vet | 30 gram |
verzadigd vet | 12 gram |
koolhydraten | 34 gram |
eiwit | 21 gram |
WEB01-SPAR-PU