4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht, bijgerecht
home recepten Rijstsalade met kip en cashewnoten

Rijstsalade met kip en cashewnoten

ingrediënten


15 min
4 personen
100 milliliter yoghurtdressing

dit product is niet beschikbaar

75 gram gezouten cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

125 gram snelkookrijst

dit product is niet beschikbaar

2 halve perziken
150 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng 1 liter water aan de kook. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprikastukjes de laatste 5 minuten mee.
  • 2 Giet de rijst en paprika af in een zeef en spoel goed onder de koude kraan.
  • 3 Meng rijst en paprika met het bosuitje, de kipfilet, perzik en cashewnoten en schep de yoghurtdressing erdoor.
  • 4 Verdeel de rijstsalade over 4 kommetjes en zet in elk kommetje een vork.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 350 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 16 gram