4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Schnitzelrolletje gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise

Schnitzelrolletje gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

120 gram tonijn op water

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

4 varkensschnitzels

dit product is niet beschikbaar

4 kalfsschnitzels

benodigdheden

4 cocktailprikkers

rolladetouw

  • 1 Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi ze aan een kant met zout en peper.
  • 2 Leg ze met de ongekruide kant naar boven. Prak de ansjovisrolletjes met kappertjes fijn en verdeel deze pasta over de schnitzels.
  • 3 Leg er een bergje rucola op en rol de schnitzels strak op. Maak ze vast met een prikker of met een stukje rolladetouw.
  • 4 Verwarm de olie en bak hierin de rolletjes rondom in circa 10 minuten tot de binnenkant gaar is.
  • 5 Pureer ondertussen de tonijn met de mayonaise en het citroensap tot een gladde saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Leg op elk bord een bergje rucola. Snijd de rolletjes in dikke plakken en verdeel ze over de sla.
  • 7 Giet de tonijnmayonaise erbij. Lekker met pasta of versgebakken brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 39 gram