4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti asiatica

Spaghetti asiatica

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
1 pot sojabonen
1 paksoi

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

1 ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

300 gram rundergehakt

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

4 eetlepels sojasaus

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

1 eetlepel gembersiroop

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

2 blikken tomatenblokjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

350 gram spaghetti

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

2 eetlepels basilicumblaadjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen


  • 1 Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bak het gehakt 5 minuten mee. Schep de paksoi erdoor en roerbak 2-3 minuten.
  • 2 Voeg de sojabonen, sojasaus, gembersiroop en tomatenblokjes met sap toe en kook de saus zachtjes 8-10 minuten. Kook intussen de spaghetti beetgaar.
  • 3 Rooster de sesamzaadjes in een droge, hete koekenpan. Serveer de spaghetti met de saus en bestrooi met de sesam en basilicum.

bereidingstip

Wil je graag een vegetarische spaghetti maken? Vervang het gehakt door vegagehakt. . Bestrooi de pasta met koriander in plaats van basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 875 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 88 gram
eiwit 49 gram