4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met vegaballetjes in tomatensaus

Spaghetti met vegaballetjes in tomatensaus

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
1 fles passata basilicum
400 gram vegaballetjes

dit product is niet beschikbaar

3 paprika's

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.28
300 gram spaghetti

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69
150 gram mozzarella

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.69

  • 1 Snijd de paprika’s in repen. Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op een hoge stand. Voeg 400 g vegetarische balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de passata toe en verwarm 10 min. op een lage stand.
  • 2 Kook intussen de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, vang wat kookwater op en meng de pasta met 1/3 van de kaas door de saus. Voeg eventueel wat kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel over diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.

bereidingstip

Lekker met basilicum en chilivlokken voor extra pit.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 73 gram
eiwit 34 gram