4 personen
eenvoudig
45 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghettitaart met tonijn

Spaghettitaart met tonijn

ingrediënten


45 min
4 personen
verse basilicum
2 blikjes tonijn in olie

dit product is niet beschikbaar

8 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

200 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

7 eieren

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

lage taartvorm

quichevorm

bakpapier

  • 1 Kook de spaghetti met zout beetgaar.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de kookroom los in een ruime kom.
  • 3 Schep er 50 gram kaas, de kruiden, bosui, knoflook en tomaten door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Giet de spaghetti af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 5 Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Schep de tonijn en spaghetti door het eimengsel en verdeel het geheel over de taartvorm. Bestrooi met de rest van de kaas.
  • 6 Bak de taart in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Garneer met basilicum.
  • 7 Lekker met een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 840 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 50 gram