4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Stracciatella-tiramisu

Stracciatella-tiramisu

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

100 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

1 pak lange vinger

dit product is niet beschikbaar

1 kopje espressokoffie

dit product is niet beschikbaar

450 gram Melkan halfvolle kwark stracciatella
50 milliliter Melkan melk

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter Melkan houdbare slagroom
4 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

cakevorm

vershoudfolie

  • 1 Bekleed de cakevorm met folie. Giet de espresso in een diep bord. Doop de lange vingers heel kort in de espresso en bekleed de bodem van de cakevorm ermee.
  • 2 Verdeel een derde van de chocolade erover en schep de helft van de stracciatellakwark erop. Herhaal dit nog een keer.
  • 3 Bestrooi tenslotte met de rest van de chocolade en stuif de cacao erover met behulp van een theezeefje. Zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram