gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Taco met vis

Taco met vis

ingrediënten


20 min
6 taco's

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

40 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

400 gram tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Besprenkel de vis met citroensap en strooi er zout en versgemalen peper over.
  • 2 Meng de bloem met het chilipoeder en wentel er de vis door.
  • 3 Verhit de olie en bak de vis hierin in 5-7 minuten goudbruin en gaar.
  • 4 Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer ze met de vis.

bereidingstip

Zet vrolijk gekleurde bakjes op tafel met verschillende tacovullingen zoals reepjes ijsbergsla, blokjes tomaat, reepjes paprika, losgeklopte zure room, geraspte kaas, tacosaus en verse koriander. Zo kan iedereen zijn favoriete ingrediënten kiezen: het ideale partyfood dus!. Serveer dit gerecht eens als hoofdgerecht in combinatie met guacamole en een frisse salade. Je hebt dan genoeg voor 3 personen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 16 gram