-
1
Verwarm de ovengrill voor.
-
2
Snijd het stokbrood in 8-12 lange, schuine
plakken van 1,5 cm dik.
-
3
Rooster het brood onder de hete grill goudbruin.
-
4
Besmeer de sneetjes dik met de geitenkaas en verdeel over 4 borden.
-
5
Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan.
-
6
Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig.
-
7
Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
8
Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand.
-
9
Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand.
-
10
Verdeel over de helft van de sneetjes brood.
-
11
Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken
salieblaadjes.
-
12
Beleg met de overige sneetjes brood.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.