4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht

Vissoep

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

3 visbouillontabletten
2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.79
1 ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
1 zoete aardappel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.37
1 theelepel kerriepoeder

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.89
1 theelepel paprikapoeder

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.95
1 limoen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49
400 gram zalmfilets

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 13.18
1 rode peper

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
2 lente-/bosuitjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25

  • 1 Verwarm de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Los de bouillontabletten op in 1 liter water.
  • 2 Voeg de knoflook, aardappelblokjes en specerijen toe. Bak nog enkele minuten en voeg dan de tomaten, limoensap en bouillon toe.
  • 3 Laat de soep op middelhoge stand 15 minuten zachtjes koken en voeg dan de zalm toe. Kook nog een paar minuten verder op lage stand en breng de soep eventueel verder op smaak.
  • 4 Voeg als laatste de peper en bosui toe en serveer de soep met brood.

bereidingstip

Maak er een nog rijker gevulde soep van door garnalen en mosselen toe te voegen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 22 gram