4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Visstick met notenboter

Visstick met notenboter

ingrediënten


15 min
4 personen
1 eetlepels vloeibaar bakproduct
1 eetlepels boter
250 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

worcestersaus

dit product is niet beschikbaar

tabasco
3 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

75 gram boter

dit product is niet beschikbaar

75 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

75 gram pecannoten

benodigdheden

12 minispiesjes

  • 1 Maal van de pecannoten of walnoten de helft fijn en hak de andere helft grof.
  • 2 Meng de boter met 1 eetlepel citroensap, enkele druppels tabasco of worcestershiresaus en de gemalen en gehakte noten.
  • 3 Vorm er in vershoudfolie een rolletje van en leg dit even in de diepvries of koelkast.
  • 4 Dep de vis droog met keukenpapier, sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en bestrooi de visblokjes met zout en peper. Rijg de visblokjes aan kleine prikkers.
  • 5 Verhit een klontje boter of een beetje vloeibaar bakproduct in het pannetje en bak de vissticks rondom in 3-4 minuten gaar. Serveer met een plakje notenboter erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 13 gram