- 1 Verhit de helft van het bakproduct en roerbak hierin de venkelringen circa 4 minuten.
- 2 Voeg de gezeefde tomaten, tijm, zout en versgemalen peper toe en stoof zonder deksel circa 15 minuten.
- 3 Verhit frituurolie voor de pastinaakchips op 160°C. Schaaf de pastinaken, eventueel met een kaasschaaf, in lange dunne repen.
- 4 Bak de vissticks in de rest van het bakproduct in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar.
- 5 Bak de pastinaakrepen per handvol in een frituurmandje in de frituurolie in 30 seconden tot 1 minuut lichtbruin.
- 6 Laat de chips uitlekken in een vergiet bekleed met keukenpapier.
- 7 Verdeel de venkel over warme borden en leg de vissticks erop. Bestrooi de chips met zout en leg ze eromheen.
- 8 Lekker met knoflook-of currysaus.