4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Volkorenpannenkoek met paddenstoelen en geitenkaas

Volkorenpannenkoek met paddenstoelen en geitenkaas

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 potje pesto

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 pakje volkoren pannenkoekmeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.35
400 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.09

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49
250 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.19
250 gram champignons

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.19
100 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.59
250 gram cherry-/kerstomaatjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
1 prei

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.75
2 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.79

  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag met de eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes. Verhit een klontje boter en bak de champignons. Bestrooi met zout en peper, schep ze uit de pan en houd apart.
  • 2 Leg de kerstomaten met de snijkant naar beneden in een koekenpan. Leg de preiringen er aan een kant bij en besprenkel met olijfolie. Rooster de tomaten en de prei 4-5 minuten zonder om te scheppen en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Verhit een klontje boter in een koekenpan, verdeel 1 eetlepel gebakken champignonplakjes over de bodem en giet het beslag erop. Bak de pannenkoek op middelhoge stand aan beide kanten lichtbruin. Houd de gebakken pannenkoeken warm tussen 2 borden op een pan heet water. Verwarm de ovengrill.
  • 4 Bestrijk de pannenkoeken met de pesto. Verdeel de rest van de champignons met de tomaatjes en prei erover. Bestrooi met de geitenkaas. Zet de pannenkoek kort onder de ovengrill zodat de kaas iets smelt. Of vouw de pannenkoek dubbel en verwarm nog 2-3 minuten afgedekt in de pan.

bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door plakjes brie, camembert of mozzarella.. Neem ringetjes bosui in plaats van prei.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 940 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | GoVega! plantaardige burger