gemiddeld
7 min.
klein gerecht, bijgerecht
home recepten Zalmpannetje

Zalmpannetje

ingrediënten


theelepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

4 theelepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 stengel bosuitje
300 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

gourmetstel

  • 1 Dep de zalm droog en snijd in 4 porties. Snijd de bosui en rode peper in dunne ringetjes. Snijd of pers de knoflook fijn. Schep de zalm, bosui, rode peper, sojasaus en honing door elkaar.
  • 2 Verhit in 4 pannetjes elk 1 tl olie. Bak de zalm met de bosui en rode peper in 2-3 min. rondom medium gaar. Bestrooi de gerechtjes met sesamzaad.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 200 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 16 gram